Tigaie cu piept de pui si ciuperci

Postat de mihaelar63 in Pui
3 Iul 2010 | 5352 vizualizari
Tigaie cu piept de pui si ciuperci

o reteta usor de preparat rapi, rapid si delicios !!!

Ingrediente

  • 500 gr piept pui
  • 10 ciuperci
  • 100 gr sunca
  • 100 gr branza burduf
  •  zeama de lamaie
  •   2 linguri sos worchester 
  • sare
  • piper
  • boia
  • rosii
  • ardei iute
  • patrunjel verde
  • ulei masline

Mod de preparare

  1. pieptul de pui se spala, se portioneaza ,se stropeste cu sos worchester , zeama lamaie , se condimenteaza cu sare piper si boia .
  2. ciupercile se curata de codite , se sareaza  se stropesc cu ulei de masline si se umplu cu cubulete de sunca si branza burduf , pe deasupra se da boia de ardei .
  3. se pun ciupercile intr-o tigaie cu capac si se tin la foc mic 10 min ,
  4. cand sunt aproape gata si s-a evaporat lichidul ce l-au lasat [ ciupercile ] se pune la prajit si pieptul de pui trecut prin ulei .
  5. serviti cald cu legumele preferate , eu am pus rosii si ardei iute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tigaie picanta cu piept de pui

Postat de Ina

Tigaie picanta cu piept de pui

Pieptul de pui se taie bucatele mici care se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei. In acest timp curatam legumele, le spalam si le tocam grosier.  Cand bucatile de...

Citeste continuarea

Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci

Postat de timea

Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci

Curatam si spalam legumele iar conservele le scurgem de apa (nautul il spalam intr-o sita). Taiem pe rand toate legumele, rondele subtiri. Incingem intr-o tigaie adanca uleiul de masline si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2010, 11:28
GROZAV!
la 03.07.2010, 11:31
Vaaaai.....
la 03.07.2010, 12:12
Minunat arata.
la 03.07.2010, 14:10
si eu vreau din farfuria asta sa pap
la 03.07.2010, 14:10
vin la tine la masa

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking