Tigaie cu vanat si ciuperci brune

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
21 Iun 2015 | 3250 vizualizari
Tigaie cu vanat si ciuperci brune

Curatenie la congelator. Pachetelele mai mici trebuie preparate. Cum caldura nu ne mai permite preparare la cuptor, ne orientam spre tigaie!!!

Ingrediente

  • 500 carne cerb
  • 500 gr inima cerb
  • 500 gr ciuperci brune
  • 5 rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri untura porc
  • 2 linguri otet aromatizat cu fructe de padure [ productie proprie ]
  • 2 foi dafin
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe verzi
  • 2 ardei
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • Patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Carnea si inima se spala bine cu apa rece si se feliaza .
  2. Ciupercile se curata si se taie jumati apoi bucati mai mici .
  3. Legumele se curata , se spala si se toaca marunt .
  4. Caliti legumele in amestec de ulei cu untura de porc .
  5. Adugati feliile de carne si de inima .Adugati apa cat sa le acopere usor .Sarati.
  6. Acum se pune si piperul , foile de dafin , cimbrul , vinul , otetul aromatizat .
  7. Fierbeti la foc mic timp de o ora adugand apa daca este necesar .
  8. Spre sfarsitul pregatirii adugati ciupercile si lasati sosul sa scada pana are consistenta dorita .
  9. Serviti preparatul cu verdeata insotit de garnitura si salata preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu vanat si ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tigaie picanta cu piept de pui

Postat de Ina

Tigaie picanta cu piept de pui

Pieptul de pui se taie bucatele mici care se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei. In acest timp curatam legumele, le spalam si le tocam grosier.  Cand bucatile de...

Citeste continuarea

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Postat de panacris

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul, un praf de sare iodată,  boia și  piper  proaspăt măcinat . În vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2015, 03:44
Insomnieee???
la 21.06.2015, 06:48
Woow, ce bunatate!
la 21.06.2015, 08:30
Super!
la 21.06.2015, 09:45
mama mia...ce bunatate
la 21.06.2015, 09:54
Vai, ce mancare buna!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking