Tigaie cu vanat si ciuperci brune

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
21 Iun 2015 | 3266 vizualizari
Tigaie cu vanat si ciuperci brune

Curatenie la congelator. Pachetelele mai mici trebuie preparate. Cum caldura nu ne mai permite preparare la cuptor, ne orientam spre tigaie!!!

Ingrediente

  • 500 carne cerb
  • 500 gr inima cerb
  • 500 gr ciuperci brune
  • 5 rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri untura porc
  • 2 linguri otet aromatizat cu fructe de padure [ productie proprie ]
  • 2 foi dafin
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe verzi
  • 2 ardei
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • Patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Carnea si inima se spala bine cu apa rece si se feliaza .
  2. Ciupercile se curata si se taie jumati apoi bucati mai mici .
  3. Legumele se curata , se spala si se toaca marunt .
  4. Caliti legumele in amestec de ulei cu untura de porc .
  5. Adugati feliile de carne si de inima .Adugati apa cat sa le acopere usor .Sarati.
  6. Acum se pune si piperul , foile de dafin , cimbrul , vinul , otetul aromatizat .
  7. Fierbeti la foc mic timp de o ora adugand apa daca este necesar .
  8. Spre sfarsitul pregatirii adugati ciupercile si lasati sosul sa scada pana are consistenta dorita .
  9. Serviti preparatul cu verdeata insotit de garnitura si salata preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu vanat si ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tochitura cu mamaliga

Postat de licurici_lra

Tochitura cu mamaliga

Se pune apa cu sare pentru mamaliga. Cand fierbe, se adauga malaiul si se amesteca sa nu se formeze cocoloase, apoi se lasa cateva minute pana fierbe. La sfarsit, se adauga branza rasa de...

Citeste continuarea

Sorcova

Postat de simona72

Sorcova

Cartofii se spala bine de tot si se pun cu coaja la fiert in apa cu sare(se lasa sa fiarba pe treisfert). Vinetele si dovleceii se curata de coaja, se taie felii pe lung si se pun in apa cu sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2015, 03:44
Insomnieee???
la 21.06.2015, 06:48
Woow, ce bunatate!
la 21.06.2015, 08:30
Super!
la 21.06.2015, 09:45
mama mia...ce bunatate
la 21.06.2015, 09:54
Vai, ce mancare buna!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking