Ingrediente
- Ingrediente Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens:
- 100 gr piscoturi
- 300 gr smantana pentru frisca
- 150 gr mascarpone
- 200 ml cafea indulcita
- 80 gr zahar pudra
- 30 ml amaretto
- cacao pudra
Mod de preparare
Cum se prepara Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens:
Prepara cafeaua si lasa la racit.
Pregateste formele pentru desert.
Mixeaza spuma smantana pana se face frisca, apoi adauga branza mascarpone si zaharul pudra. Omogenizeaza si la final adauga lichiorul. Amesteca bine.
In fiecare pahar, pune 2 linguri de crema, apoi asaza cate 1-2 piscoturi, insiropeaza cu cafea, pune alte 2 linguri de crema si pudreaza cu cacao.
Pastreaza desertul la rece pana in momentul servirii.
Acest Tiramisu la pahar este un desert care se face foarte usor, fara coacere si extrem de gustos si aromat.
Incearca si reteta de Tiramisu sau varianta de Tiramisu cu fistic, un desert excelent de gustos.
Iti recomandam si reteta de Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si racoritor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|