Ingrediente
- piscoturi 200 g,
- crema mascarpone 500 g,
- galbenus de ou 3 bucati,
- zahar pudra 200 g,
- frisca 200 g,
- esenta de migdale 1 fiola,
- esenta de portocale 1 fiola,
- amestec de cafea ( espresso si instant) 200 ml,
- cacao pudra.
Mod de preparare
Tiramisu reţetă cu frisca
Se pregateste cafeaua espresso, adaugandu-se, 2 lingurite de cafea instant, esenta de migdale si portocale. Branzica mascarpone se amesteca energic cu zaharul pudra, galbenusurile de oua si frisca. Intr/un vas se pune un strat de crema, apoi piscoturile trecute, rapid prin amestecul de cafea, un nou strat de crema, apoi piscoturi din nou. Prajitura se da la rece, pana a doua zi.
La servire se presara cacao pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|