Ingrediente
- 500 grame mascarpone
- 5 oua
- 400 grame piscoturi
- 7 linguri de zahar tos
- 5 linguri zahar vanilat
- 400 mililitri cafea
- 40 grame cacao
Mod de preparare
Tiramisu reţetă originală
Separam galbenusurile de albusuri si le punem in doua boluri mari, apoi amestecam galbenusurile cu 4 linguri de zahar tos si tot zaharul vanilat si le mixam pana cand isi schimba culoarea si devin o crema spumoasa. Adaugam peste crema mascarponele si il amestecam cu miscari largi si usoare. Punem restul de zahar peste albusuri si le mixam pana devin o bezea tare si lucioasa, apoi o punem peste prima crema si o amestecam usor.
Incepem sa asamblam prajitura. Insiropam fiecare piscot in cafea si il punem in tava, dupa ce am format primul rand de piscoturi punem jumatate din cantitatea cremei, apoi pudram cu cacao. Punem si ultimul strat de biscuiti, apoi crema ramasa, pudram cu cacao si lasam la frigider cam 4 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|