Toad in the hole

Postat de caroline in Mancaruri cu carne
17 Ian 2020 | 2397 vizualizari
Toad in the hole

Este un preparat din Marea Britanie ce are la baza budinca Yorkshire si carnati. Este o reteta usor de preparat si foarte delicioasa.

Ingrediente

  • 400 gr carnati lungi
  • 3 oua
  • 100 gr faina tip '00'
  • 150 ml lapte
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Pentru a prepara aceasta reteta incepem prin a intepa carnatul cu o scobitoare pe intreaga suprafata.

Aranjam carnatul in forma de spirala, il punem intr-o tava rotunda unsa cu putin ulei si punem la cuptor, la 220 grade C, pentru 20 minute (sau pana cand este bine copt) .Intoarceti in timpul coacerii, carnatul de pe o parte pe cealalta.

Intre timp pregatim compozitia pentru Yorkshire Pudding.

Punem intr-un bol cele 3 oua, laptele, un praf de sare si mixam bine .La final adaugam faina, mixam, avand grija sa nu se formeze cocoloase.

Lasam compozitia sa se odihneasca 10-15 minute.

Cand carnatul este copt, scoatem tava din cuptor si varsam compozitia din bol.

Punem din nou tava la cuptor ridicand temperatura la 240 grade C, si coacem timp de 20-25 minute.

Cand este gata, scoatem tava, feliem dupa plac si servim.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Toad in the hole" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de licurici_lra

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Fasolea se lasa o noapte la inmuiat. A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min. Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa. Am desfacut carnea dupa os si am...

Citeste continuarea

Musaca de vinete

Postat de cristeena20

Musaca de vinete

- Vinetele se taie felii , cu coaja cu tot si putin mai groase. Le amestecam cu sare, piper si usturoi tocat fin.Acoperim vasul si lasam o ora sa lase apa.  - Apoi le scoatem pe un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2020, 09:27
la 17.01.2020, 09:52
Un mod mai deosebit de a prepara cârnații...! Îmi place...!
la 17.01.2020, 09:54
la 17.01.2020, 10:12
Buna!
la 17.01.2020, 10:14
Hmmm, cam bunuț!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking