Toba de pui
Postat de Ela68 in Mezel de casa 5 Oct 2012 | 51829 vizualizari
puiul sa fie de calitate si proaspat
Inapoi la reteta
|
Comentarii (43)
la 05.10.2012, 10:43
wow, ce misto!
la 05.10.2012, 11:47
multumesc
la 05.10.2012, 12:01
bun bun
la 05.10.2012, 13:14
buna, buna, dar as prefera acum ceva dulce si cremos
la 05.10.2012, 14:00
interesant
la 05.10.2012, 14:13
tot ce e facut in casa e cel mai bun!
la 05.10.2012, 14:15
e o idee minunata...e la favorit
la 05.10.2012, 15:05
E facuta in casa , fara "N'-spe mii de chimicale , asa ca e o idee minunata !!! Trebuie incercat La FAVO
ELA ai uitat sa scrii cand pui gelatina...eu stiu , dar sunt si fete mai tinerele....
la 05.10.2012, 15:24
Sidy, am zis exact la inceput, se aseaza carnea in cratita, impreuna cu restul de ingrediente. Multumesc oricum, orice observatie, pentru mine este bine venita.Pana acum ceva timp, ma bateam cu pumnul in piept ca "eu nu uit niciodata", insa mi s-a intamplat sa mai gresesc si eu si de atunci ....ciocu` mic.
la 05.10.2012, 15:36
Ela, super reteta!!
Ai postat niste retete bune, dar putine, vad ca esti pe site de un an, ai fost timida pana acum?
la 05.10.2012, 15:51
foarte interesanta varianta!
la 05.10.2012, 15:53
Merisor dragut, nu sunt timida......neam .
Acum un an, aveam impresia ca muncesc prea mult sa pun reteta atat pe blog, cat si aici. Imi pare rau ca n-am continuat, pentru ca mi se pare "linistitor" cand intru aici si vorbesc cu voi. Si am multe de invatat. Si mai apare si cate un concurs, distractie !!!!!!
la 05.10.2012, 18:43
Super buna reteta , cu placere o luam la favorite, iar metoda cu sticla este o idee geniala
la 05.10.2012, 18:44
Arata foarte bine toba cred ca e super de buna
COMENTEAZA