Toba de pui
Postat de Ela68 in Mezel de casa 5 Oct 2012 | 51829 vizualizari
puiul sa fie de calitate si proaspat
Inapoi la reteta
|
Comentarii (43)
la 05.10.2012, 19:30
Gelatina se pune de la început cu carnea? Cât usturoi?
la 05.10.2012, 20:14
Wawwww ce as gusta putin!
la 05.10.2012, 20:28
Multumesc Ade200 . Am completat. Da, gelatina se pune la inceput. La Bain-Marie nu i se distrug proprietatile.
In principiu, toba de pui facuta in casa este foarte buna, pentru ca regasim in ea numai carne .......nu ca la magazin.
la 05.10.2012, 20:37
multumesc fetelor. ideea cu sticla nu e a mea, am preluat-o de pe un blog (lalena), am vazut ca si miha a facut, insa intr-o cutie de suc.
la 05.10.2012, 20:55
geniala idee! Trebuie incercata reteta asta....
la 05.10.2012, 21:58
imi place
la 05.10.2012, 22:55
asa ceva!!!!!!!
la 06.10.2012, 09:04
super arata
la 06.10.2012, 10:27
Delicioasa tobitza!
la 06.10.2012, 12:06
WOWWW CE BİNE ARATA
la 06.10.2012, 12:36
BRAVO !
O FAVORIZEZ CAT DE CURAND!
la 06.10.2012, 13:46
o bunatate
la 06.10.2012, 14:05
astept feed-back !
COMENTEAZA