Ingrediente
- 500 gr pipote si inimi
- 500 gr carne de pui dezosata
- 1 plic de gelatina
- sare,piper
- usturoi granulat
Mod de preparare
Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare,piper,si usturoi granulat.Se pune si plicul cu gelatina ,se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura.Se leaga punga la gura ,se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur,se pune punga intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu.Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas.Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul,se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste.Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .
Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|