Tocana de cartofi cu carnati de curcan si ficat de pui

Postat de gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne
17 Mar 2018 | 1960 vizualizari
Tocana de cartofi cu carnati de curcan si ficat de pui

O combinatie gen ce aveti in frigider :)) a fost o combinatie buna

Ingrediente

  • 3-4 cartofi
  • 2-3 carnati de curcan
  • cativa ficatei de pui
  • 1 morcov mare sau 2 mici
  • 1 ceapa alba
  • 2 fire ceapa verde
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/

Mod de preparare

Carnatii de curcan taiati feliute se pun la prajit intr-o tigaie de ceramica, se lasa pana cand se rumenesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie.

Punem si bucatiile de ficat taiate mai mici la prajit.

Intr-o craticioara pune morcovul si ceapa verde taiate rondele si ceapa alba tocata marunt cu ulei de masline.

Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga carnatii si ficatul prajite, punem cartofii taiati bucati mai mari, condimentele si apa cat sa acopere si lasam la fiert.

Cand apa a scazut, iar mancarica e gata, se ia de pe foc.

Se poate servi cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnati de curcan si ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Musaca

Postat de Ina

Musaca

Cartofii curatati de coaja si taiati cubulete ii fierbem  in apa cu putina sare, apoi ii facem piure , pasandu-i cu 150 g unt. Separat, punem  la calit ceapa tocata, impreuna cu...

Citeste continuarea

Varza bicolora calita cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Varza bicolora calita cu afumatura

Varza alba si rosie se curata si se toaca fidea mai mare, se presara cu sare si se lasa sa se imoaie putin. (25-30 minute) Costita si scarita se taie fasii si se pun la prajit in ulei intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2018, 22:37
Imi place cum arata!
la 17.03.2018, 23:10
multumesc
la 18.03.2018, 00:01
la 18.03.2018, 00:09
la 18.03.2018, 08:54

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking