Ingrediente
- 3-4 cartofi
- 2-3 carnati de curcan
- cativa ficatei de pui
- 1 morcov mare sau 2 mici
- 1 ceapa alba
- 2 fire ceapa verde
- ulei de masline
- vegeta/piper/
Mod de preparare
Carnatii de curcan taiati feliute se pun la prajit intr-o tigaie de ceramica, se lasa pana cand se rumenesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie.
Punem si bucatiile de ficat taiate mai mici la prajit.
Intr-o craticioara pune morcovul si ceapa verde taiate rondele si ceapa alba tocata marunt cu ulei de masline.
Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga carnatii si ficatul prajite, punem cartofii taiati bucati mai mari, condimentele si apa cat sa acopere si lasam la fiert.
Cand apa a scazut, iar mancarica e gata, se ia de pe foc.
Se poate servi cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnati de curcan si ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|