Ingrediente
- 3 cocosei
- 1 kg.cartofi
- 4 gogonele mari,(rosii verzi)
- 6 morcovi
- 1/2 bucata telina
- 4 cepe mari
- 6 ardei,verzi si rosii
- 1 lingura sare
- ierburi aromate (rozmarin, oregano,maghiran)
- 4 foi de dafin
- 3 linguri pasta de tomate.
Mod de preparare
Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa, se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.
Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote dupa care se opreste focul.
Se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cocosei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|