Ingrediente
- 600 g hribi de sezon, eu am avut congelati
- 1 morcov
- 2 felii telina
- 1 ceapa
- 1/2 ardei gras rosu
- 3-4 linguri ulei masline
- cateva fire usturoi verde
- 250 ml suc de rosii sau sos napolitan
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare
Morcovul si telina dupa ce le spalam, le tocam julien.
Ceapa o tocam semiluna.
Intr-o tigaie incapatoare turnam uleiul; cand s-a incalzit suficient, adaugam ceapa si o sotam pana devine translucida. Adaugam telina si morcovul, mai lasam 2 minute, adaugam sucul de rosii, eu am pus sos napoletan, reteta o gasiti aici
Amestecam lasam un minut si adaugam hribii.
Amestecam si lasam la foc mic 20 min, la sfarsit adaugam ardeiul gras taiat julien si lasam 2-3 min.
Ornam cu usturoi verde.
Potrivim de sare si piper !
Pofta buna!
Se serveste cu orez, cartofi sau mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de hribi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|