Tocana de legume cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot
Postat de merisor67 in Slow Cooker 30 Iun 2015 | 6413 vizualizari
De ce i-am spus tocana de legume cu carne de porc si nu invers? Pentru ca predomina legumele, sunt in cantitate dubla ca volum fata de carne, carnea este asa, doar pentru gust :)) Am preparat aceasta tocana la Crock-Pot si tare multumita am fost de gustul si aromele pastrate in timpul tratamentului termic. Imi place aceasta oala minune, pun toate ingredientele in ea, setez programul si timpul si plec la ale mele. Nu amestec, nu adaug ingrediente pe parcurs, nu stau cu grija ca imi da mancarea in foc sau ca se prinde de peretii vasului, aceste griji au disparut. Si chiar daca pentru prepararea mancarii este necesar un timp indelungat, acest vas nu consuma mult curent, doar cat un bec, deci eu de cand il folosesc nu am sesizat o crestere a facturii de energie electrica. Il recomand cu drag, mai ales celor care nu au prea mult timp sa stea in bucatarie!
Inapoi la reteta
|