Tocana de legume cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de merisor67 in Slow Cooker
30 Iun 2015 | 3875 vizualizari

De ce i-am spus tocana de legume cu carne de porc si nu invers? Pentru ca predomina legumele, sunt in cantitate dubla ca volum fata de carne, carnea este asa, doar pentru gust :)) Am preparat aceasta tocana la Crock-Pot si tare multumita am fost de gustul si aromele pastrate in timpul tratamentului termic. Imi place aceasta oala minune, pun toate ingredientele in ea, setez programul si timpul si plec la ale mele. Nu amestec, nu adaug ingrediente pe parcurs, nu stau cu grija ca imi da mancarea in foc sau ca se prinde de peretii vasului, aceste griji au disparut. Si chiar daca pentru prepararea mancarii este necesar un timp indelungat, acest vas nu consuma mult curent, doar cat un bec, deci eu de cand il folosesc nu am sesizat o crestere a facturii de energie electrica. Il recomand cu drag, mai ales celor care nu au prea mult timp sa stea in bucatarie!

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 30.06.2015, 18:57
frumoasa reteta
la 30.06.2015, 19:00
aha, deci de asta! ))
la 30.06.2015, 19:01
foarte buna!
la 30.06.2015, 19:11
Laura, de asta, dar mai demult )
la 30.06.2015, 19:11
Multumesc tuturor!
la 30.06.2015, 19:24
Imi place cum arata!
la 30.06.2015, 21:20
Ce tocana bogata, daca pot sa ii zic asa
la 30.06.2015, 22:30
Chiar bogata a fost!
la 30.06.2015, 22:43
Valeuuuu,ce bunatateeee!
la 01.07.2015, 15:29
la 01.07.2015, 18:02
la 02.07.2015, 20:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking