Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
19 Iun 2016 | 4351 vizualizari
Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 1 kg  carne de miel
  • 100ml ulei
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 100 ml pasta de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Carnea de miel se portioneaza, se curata si se spala.

Legumele se curata si se toaca.

In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul, ceapa tocata, morcovii taiati rondele, cartofii si rosiile taiate cuburi.

Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca .

Se pun deasupra bucatile de miel, pasta de rosii si se amesteca.

Se toarna vinul si 100 ml apa si se pune capacul.

Se seteaza aparatul la High pentru 6 ore.

Spre final se adauga si verdeata tocata.

Cand este gata se introduce in cuptor pentru 30 minute ca sa scada sosul.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert budinca cu dovleac la slow cooker Crock-Pot

Postat de Oana

Desert budinca cu dovleac la slow cooker Crock-Pot

Amesteca intr-un bol piureul de dovleac (se obtine din dovleac ras, calit in putin unt si indulcit dupa gust, pana scade) cu zaharul brun cu ajutorul unui tel. Incorporeaza apoi...

Citeste continuarea

Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Hinged Lid

Postat de AlexTeacher

Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot  5,7 L Hinged Lid

  Bate ouale cu un tel; Adauga sare si piper; Pune o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si lasa-l sa se incinga; Trage spanacul la tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2016, 15:43
Delicioasa !
la 19.06.2016, 15:44
Gustoasa tare!
la 19.06.2016, 16:19
Bună ,bună!
la 19.06.2016, 19:16
bun
la 19.06.2016, 19:42

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking