Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Postat de simona72 in Porc
28 Mar 2016 | 3344 vizualizari

Imi place muschiuletul pentru fragezimea lui, pentru ca se adapteaza usor la diferite retete. Unele sofisticate, altele simple sau pur si simplu afumat si facut mezel cu multa boia deasupra… De data asta va aduc o mancare savuroasa, facuta cu ingrediente existente prin frigider si inspirata din bucataraia englezeasca. 

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 28.03.2016, 20:50
Un preparat delicos si o prezentare foarte frumoasa!
la 28.03.2016, 20:55
Multumesc frumos!
la 28.03.2016, 21:13
Nu stiu cum e si cu mazarea in piure, dar in rest in place enorm mancarea! O sa fac si eu, dar sa vad in ce varianta!
la 28.03.2016, 21:52
ce bine arata si cred ca este tare gustoasa!
la 28.03.2016, 21:58
ce fain arata
la 28.03.2016, 22:56
imi place cum arata
la 29.03.2016, 08:25
grozav de bun!
la 29.03.2016, 09:29
Ce minunăție ai făcut!
la 29.03.2016, 12:56
wow ce bunatate
la 30.03.2016, 12:12
Yummy!
la 31.03.2016, 22:36

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking