Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Postat de simona72 in Porc
28 Mar 2016 | 3353 vizualizari

Imi place muschiuletul pentru fragezimea lui, pentru ca se adapteaza usor la diferite retete. Unele sofisticate, altele simple sau pur si simplu afumat si facut mezel cu multa boia deasupra… De data asta va aduc o mancare savuroasa, facuta cu ingrediente existente prin frigider si inspirata din bucataraia englezeasca. 

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 28.03.2016, 18:22
ce bine suna
la 28.03.2016, 18:25
Cred ca a fost tare gustoasa
la 28.03.2016, 18:26
Multumesc fete dragi A fost pe gustul nostru...
la 28.03.2016, 18:34
papa bun! ;-bd
la 28.03.2016, 18:45
Ce bun! Vin la masa!
la 28.03.2016, 18:45
la 28.03.2016, 18:53
bun tare
la 28.03.2016, 18:55
Woow ce fain
la 28.03.2016, 19:18
bunn
la 28.03.2016, 19:20
Mie-mi place mult!
la 28.03.2016, 19:21
Multumesc!
la 28.03.2016, 19:26
Simona,cred ca vin maine pe la tine )) Tare bine arata!
la 28.03.2016, 19:29
Interesant
la 28.03.2016, 19:34
Mena, maine sunt la lucru, dupa 3 merg la stilist, incerc o schimbare de freza, apoi...te astept
la 28.03.2016, 20:25
Foarte buna trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking