Ingrediente
- 800 g ardei diverse culori
- 800 g rosii
- 3 cepe
- 1 ceapa rosie
- 50 ml ulei
- 2 linguri boia
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- vegeta
- piper
- sare
Mod de preparare
Ceapa se curata si se taie mai mare, julien.
Ardeii se curata si se taie in bucati mari.
Rosiile se spala si se toaca cubulete.
Se pune uleiul in vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l.
Se pun pe rand ceapa, ardeii si rosiile.
Se presara vegeta, piper, boiaua si se amesteca bine.
Se toarna 1/2 cana apa (100ml).
Se asaza vasul ceramic in slow cooker Crock-Pot si se pune capacul.
Se seteaza la pozitia ligh si se lasa 5 ore.
Inainte cu o ora de a fi gata se pune mararul si patrunjelul, se amesteca si se potriveste de gust cu sare.
Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute pentru a scadea putin sosul.
Se mananca calda cu paine sau garnitura la friptura.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|