Ingrediente
- 9 aripioare de pui
- 200 g ciuperci champignon mai micute
- 7 cepe
- 9 ardei rosii (gen capia dar mai mici)
- 1 lingura knorr 10 legume
- 2 linguri pasta de tomate
- marar
Mod de preparare
Mai intai pregatim aripioarele, le curatam, spalam si le punem la prajit in ulei. Cand sunt gata le scoatem din cratita. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, ardeiul julien, iar ciupercile in doua.T oate acestea le punem in cratita in care am prajit carnea si lasam sa se inabuse, cand a inceput sa se inmoaie adaugam lingura de knorr si o ceasca cu apa si dam cratita la cuptor pentru 30 minute. Scoatem cratita dupa 30 minute, adaugam pasta de tomate si aripioarele, mai turnam 1/2 ceasca de apa si bagam din nou la cuptor pentru 10-15 minute, cat sa se intrepatrunda aromele.
Se scoate din cuptor si se adauga marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|