Ingrediente
- 500 gr gnocchi cu cartofi
- 1 pui (pulpe, aripioare, piept)
- 400 gr ciuperci conserva
- 50 gr de unt ptr gnocchi
- 1 ardei kapia rosu
- 1 ceapa mare
- sare
- piper
Mod de preparare
Intr-o cratita am pus 2 lg de ulei si am calit pe rand ceapa si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat puiul taiat si spalat si 2 cani de apa si am lasat sa fiarba. Cand puiul a fiert am adaugat ciupercile si am mai lasat 5 minute pe foc, saram si piperam dupa gust.
Separat intr-o tigaie punem untul la topit si prajim 5-10 minute pana cand capata o culoare galben-aurie gnocchi cu cartofi.
Ii servim alaturi de tocanita de pui.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|