Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui

Postat de reisnaor_2006 in Pui
5 Feb 2015 | 4134 vizualizari
Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui

Este prima data cand incerc gnocchi si sunt foarte buni si mai ales in combinatia cu tocanita de pui.

Ingrediente

  • 500 gr gnocchi cu cartofi
  • 1 pui (pulpe, aripioare, piept)
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 50 gr de unt ptr gnocchi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o cratita  am pus 2 lg de ulei si am calit pe rand ceapa si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat puiul taiat si spalat si 2 cani de apa si am lasat sa fiarba. Cand puiul a fiert am adaugat ciupercile si am mai lasat 5 minute pe foc, saram si piperam dupa gust.

Separat intr-o tigaie punem untul la topit si prajim 5-10 minute pana cand capata o culoare galben-aurie gnocchi cu cartofi.

Ii servim alaturi de tocanita de pui.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu cartofi si tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe superioare de pui la cuptor

Postat de Reli_B

Pulpe superioare de pui la cuptor

Intr-o oala incapatoare amestecam uleiul cu condimentele. Spalam bine pulpele, le lasam sa se scura de apa sau le stergem cu prosoape de hartie apoi le punem in uleiul cu codimente. Le amestecam...

Citeste continuarea

Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza

Postat de Oana

Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se presara cu sare si piper. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga ciupercile taiate felii, apoi prazul taiat rondele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2015, 11:57
N-am papat gnocchi de-astea, dar arata tare bine!
la 05.02.2015, 12:01
la 05.02.2015, 12:07
Eu am papat,Meri si sunt bune bune!
la 05.02.2015, 12:09
Da mult mai mancati...
la 05.02.2015, 12:56
tare buna mancarica

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking