Ingrediente
- 1 ceapă mare
- 300 gr ciuperci
- 3 roșii
- 1 grăunte de usturoi
- 2 linguri ulei de măsline
- o legătură de pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare
Ciupercile spălate, lăsate la scurs, se taie grosier.
Ceapa curățată, spălată si se taie solzișori.
Într-o tigaie antiaderentă, se pune uleiul la încins.
Pune ceapa și călește-o pentru 5 minute.
Adaugă ciupercile peste ceapă.
Călește 3-4 minute, adaugă 150 ml apă caldă, roșiile tocate și usturoiul tocat mărunt.
Lasă la fiert până scade zeama, stinge focul si adaugă pătrunjelul tocat .
Se servește cu sau fără mămăligă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|