Paprikas din ciuperci
Postat de panacris
Ceapa verde, usturoiul verde, legumele și verdețurile se curăță, spală sub jet puternic de apă rece, apoi se mărunțesc. Într-o cratiță încăpătoare se pun la călit...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareCiupercile spălate, lăsate la scurs, se taie grosier. Într-o tigaie antiaderentă, se pune uleiul la încins. Pune ceapa și călește-o pentru 5 minute. Adaugă ciupercile peste ceapă. Călește 3-4 minute, adaugă 150 ml apă caldă, roșiile tocate și usturoiul tocat mărunt. Lasă la fiert până scade zeama, stinge focul si adaugă pătrunjelul tocat . Se servește cu sau fără mămăligă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|
Postat de panacris
Ceapa verde, usturoiul verde, legumele și verdețurile se curăță, spală sub jet puternic de apă rece, apoi se mărunțesc. Într-o cratiță încăpătoare se pun la călit...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Spalati bine carnea de iepure, o taiati bucati mai mari. Ceapa verde o taiati rondele, la fel si morcovul decojit. Rosiile le tocati marunt. Ciupercile le spalati si le taiati felii. Conectati...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|