Ingrediente
- 1 pulpa pui(puteti pune si 2, sau tacam pentru supa sau spinare ce aveti in casa)
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 morcov maricel
- 1 ardei
- 1 fir de praz
- 1 fir de telina
- 1 lingura pasta de ardei iuti
- 2 oua
- faina
- pasta rosii
- verdeata pt servit
- muraturi
Mod de preparare
Legumele si zarzavatul se toaca marunt si se pun foarte scurt la dustuit in 2 linguri de ulei masline pana cand incep sa-si lase miros.
Se aduga carnea de pui, apa si se lasa la fiert.Cand carnea este fiarta(eu am scos-o am curatat-o de pe os si am pus-o la loc dumneavoastra o puteti lasa asa cu os in mancare dupa cum sunt de mofturosi copii/sotii) se adauga pasta de rosii, jumatate de lingurita de pasta de ardei.
Se prapara din 2 oua batute cu furculita, jumatate de lingurita de sare si faina un maglavais cam ca si o smantana groasa.
In timp ce fierbe mancarica cu o lingurita mica se adauga maglavais in mancare.Galustele sunt gata cand se ridica la suprafata.
Se serveste calda, presarata cu verdeata, si langa paine si muraturi dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|