Tocanita cu soia boabe

Postat de ianculubita in Mancaruri de legume
4 Noi 2015 | 8324 vizualizari
Tocanita cu soia boabe

Nu am pregatit niciodata soia boabe,dar avand in vedere ca se numeste fasole soia,nu poate fi pregatita decat asemenea fasolei obisnuita,mi-am zis,doar ca am imbunatatit-o putin. Va spun ca are un gust mai bun decat fasolea pe care o stim toti si este mai sanatoasa.

Ingrediente

  • 400 g soia boabe
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 felie de telina radacina
  • 1 cana sos de rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 400g ciuperci
  • 1 frunza de dafin
  • 20 ml ulei
  • sare
  • putin cimbru
  • verdeata

Mod de preparare

Se pune fasolea curatata si spalata intr-un vas de seara sa se umfle dar daca este din gradina proprie,cum a fost a mea,nu mai e nevoie.A doua zi se scurge,si se pune la fiert cu apa calda,dupa 30min se scurge din nou,se clateste si se pune la fiert tot cu apa calda impreuna cu frunza de dafin.

In acest timp,intr-o tigaie cu ulei incins se calesc ciupercile feliate iar dupa ce s-a evaporat apa din ele se adauga legumele curatate,spalate si taiate cubulete mici,se lasa la calit cu capac,dupa 10min se adauga si sosul de rosii iar dupa ce a scazut se rastoarna in vasul cu fasolea fiarta;se adauga sare dupa gust,putin cimbru iar dupa ce a scazut,verdeata tocata.

Se serveste cu acritura de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu soia boabe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Estofada (tocanita)-post

Postat de nadina73

Estofada (tocanita)-post

Se pun cu uletele de soia in apa care fierbe cu 2 cuburi de zarzavaturi si se lasa sa fieba 15 minute aproximativ,dupa care se scurg si se calesc in ulei cate-va minute Se pune ceapa taiat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2015, 08:48
la 04.11.2015, 09:02
Trebuie să fie buna!
la 04.11.2015, 09:11
yammi!
la 04.11.2015, 09:53
la 04.11.2015, 10:34
Bună tocănița!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking