Tocanita cu vita si dovleac la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

Postat de Bucataras in Slow Cooker
29 Sep 2015 | 3080 vizualizari
Tocanita cu vita si dovleac la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

(timp de pregatire 25 min, timp de gatire 3 ore si 30 min, temperatura “low”, complexitate redusa)

Ingrediente

  • Vrabioara vita – 800 g
  • Dovleac – 300 g
  • Morcovi – 2 buc
  • Masline kalamata – 200 g
  • Ceapa verde – 4 fire
  • Usturoi – 4 catei
  • Cartofi – 2 buc
  • Cimbru – 2 fire
  • Ardei rosu – 2 buc
  • Vin rosu – 80 ml
  • Ulei de masline – 2 linguri
  • Chives – 10-15 fire
  • Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

 

  • Curata si taie vita cuburi;

  • Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;

  • Toaca usturoiul si ceapa marunt;

  • Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;

  • Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;

  • Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;

  • Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;

  • Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;

  • Ia de pe foc, introdu in slow cooker Crock-Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;

  • Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;

  • Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;

  • La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;

 

Pofta buna !

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vita si dovleac la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Am facut 10 sarmale si 3 ardei umpluti. Am ales 10 foi pentru impachetat sarmalele, le-am taiat potrivit, cat sa fac o sarma nici prea mare, nici prea mica. Foile de varza le-am trecut prin apa...

Citeste continuarea

Supa minestrone la slow cooker Crock Pot

Postat de katty

Supa minestrone la slow cooker Crock Pot

Curatam legumele. Tocam ceapa, ardeiul, telina si morcovul cubulete si le punem in vasul aparatului slow cooker Crock Pot impreuna cu conserva de rosii cu apa cat sa le acopere si sa le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.09.2015, 12:36
la 29.09.2015, 12:37
la 29.09.2015, 12:46
la 29.09.2015, 12:55
Nu sunt pe aici multi fani ai dovleacului noroc ca m-ai nimerit pe mine
la 29.09.2015, 12:58
buna buna

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking