Ingrediente
- 4 cepe
- 5 ardei verzi
- 5 ardei capia
- 3-4 ardei
- 50 ml ulei
- 1 legatura marar
- vegeta
- boia
- piper
- sare
Mod de preparare
Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati mai mari.
Ceapa se curata si se toaca mai mare.
Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.
Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.
Se pune apa si se fierbe 15-20 minute.
Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 15 minute.
Se pune mararul tocat si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.
Se mananca ca atare sau garnitura la friptura.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|