Tocanita de berbecut cu leurda

Postat de mihaelar63 in Oaie
10 Apr 2017 | 4624 vizualizari
Tocanita de berbecut cu leurda

  Am preparat aceasta tocanita la Multicooker-ul Phillips. Nu am folosit ierburi- mirodenii. Am mizat pe carnea gustoasa si legumele de calitate.  Am pus ingredientele in interior si le-am lasat sa se pregateasca frumusel. In acest timp, m-am ocupat de alte parti administrative.  

Ingrediente

  • 1.5 kg pulpa berbecut
  • 100 gr kaizer afumat -de casa
  • 3 cepe galbene
  • 3 bucati usturoi verde
  • 2 rosii
  • 2 tije telina verde Apio
  • 1 legatura leurda verde
  • 1 lingura pasta Kapia
  • 1 lingura untura porc proaspata
  • sare roz de Hymalaia
  • piper
  • faina de porumb pentru mamaliga
  • salata :
  • rosii 
  • ceapa rosie 
  • castraveti 
  • salata verde 
  • otet mere 
  • sare 
  • ulei masline 

Mod de preparare

  1. Legumele se curata si se spala.
  2. Carnea de berbecut se curata bine de de grasime si se taie cuburi mai marisoare [ oricum va scadea putin la preparare ].
  3. Maruntiti ceapa galbena.
  4. Se asaza ceapa in cuva aparatului de gatit cu carnea deasupra. Sarati.
  5. Maruntiti si telina, rosiile si usturoiul verde.
  6. Adugati-le peste carne, impreuna cu pasta de ardei kapia.
  7. Se pune si lingura de untura, o cana cu apa si se seteaza aparatul pe functia stew, timp de 45 minute.
  8. Dupa acest timp, am mai setat inca 45 minute de preparare [ am pus inca 1/2 cana cu apa ]. Am dorit sa fie bine patrunsa si moale carnea din tocanita.
  9. Pregatind mai indelungat si legumele, acestea s-au ,,topit'' si au format un sos delicios.
  10. Spalati leurda si o tocati fasii.
  11. In ultimele 10 minute de preparare, gustati si adugati sare daca este necesar. Piparati, puneti si leurda.
  12. Cu faina de porumb si sare, preparati o mamaliguta pentru garnitura.
  13. Noi am servit tocana de berbecut cu mamaliguta si salata.

  Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de berbecut cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de miel

Postat de oanapl

Friptura de miel

Pentru marinata, amesteci ingredientele de mai sus. Asezi carnea de miel intr-un vas intins si torni amestecul peste ea, apoi acoperi cu un capac sau cu o folie de plastic, astfel incat sa fie...

Citeste continuarea

Miel umplut cu drob la cuptor

Postat de rocsi_1612

Miel umplut cu drob la cuptor

Organele de miel le spalati, le puneti la fiert intr-o oala cu apa, boabe de piper si foile de dafin. Cand sunt fierte, le scurgeti bine de apa, le lasati sa se racoreasca. Le tocati marunt cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2017, 23:27
Ce buna trebuie sa fie!
la 10.04.2017, 23:31
Foarte buna!
la 10.04.2017, 23:56
Delicioasa a fost !!!
la 11.04.2017, 01:15
buna buna
la 11.04.2017, 03:53
O bunatate!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking