Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin

Postat de mihaelar63 in Porc
13 Dec 2013 | 3280 vizualizari
Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin

O mancarica atat de simpla dar atat de gustoasa . Ramne sa testam doar condimente sau ierburi diferite cand o preparam.

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 500 gr carnat proaspat afumat
  • 200 gr carne afumata
  • 4 cepe verzi
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingura faina aba
  • 100 ml ulei
  • sare
  • rozmarin verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatati , spalati si taiati cuburi mari cartofii.

Opariti carnatul si carnea .Taiati carnatul  bucati de grosimea a doua degete .

Spalati si curatati si taiati rondele  ceapa .

Caliti in ulei carnatul si carnea afumata . Adugati dupa 2 minute ceapa.

Sarati,puneti boiaua+faina alba.Amestecati si puneti o cana cu apa.

Dupa ce ati adugat cartofii completati cu apa cat sa-i acopere daca este nevoie

Serviti tocanita asezonata cu rozmarin si patrunjel verde .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati afumati si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de porc cu ciuperci

Postat de eumimi

Rulada de porc cu ciuperci

Carnea se subtiaza usor ca la friptura, sa fie cat mai subtire si apoi se bate bine sa fie cat mai subtire. Se presara peste carne, un strat de cascaval ras prin razatoarea mica, apoi se...

Citeste continuarea

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Postat de mihaelar63

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Carnea de porc se taie bucati potrivite si se trage in uleiul incins pana prinde putina crusta. Tocati ceapa galbena si usturoiul si le puneti la prajit. Sarati. Cand ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2013, 01:43
foarte bunaaa
la 13.12.2013, 06:26
la 13.12.2013, 08:28
bun bun
la 13.12.2013, 09:02
Mancare ardeleneasca satioasa
la 13.12.2013, 09:03
Frumos mai gatesti draga mea...si tare gustos!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking