Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa

Postat de Adrian2016 in Mancaruri cu carne
8 Feb 2017 | 26404 vizualizari
Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa

Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa. Aceasta mancare este foarte gustoasa, o combinatie intre gustul legumelor si savoarea data de carnati. Un preparat satios si gustos perfect pentru intreaga familie. Pentru Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: cartofi, ceapa, morcovi, carnati, pasta bulion.

Ingrediente

  • Ingrediente Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa
  • 6-7 cartofi potriviti
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 1 pereche de carnati
  • 200 gr pasta de bulion Cirio
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cum se prepara Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa

    Pentru inceput, curatam ceapa, morcovul si cartofii. Le spalam bine. Ceapa o taiem cubulete mici, morcovul rondele si cartofii in 4-6 bucati, in functie de marimea cartofului. Carnatul il feliem bucati subtiri si il adaugam intr-o cratita, si il prajim in ulei. Cand este aproape facut, adaugam ceapa la calit, morcovul. Cand legumele sunt calite, adaugam si pasta de bulion si lasam sa fiarba cateva minute.

      Adaugam in cratita cartofii taiati cubulete, apa cat sa treaca de cartofi si lasam sa fiarba la foc potrivit. La sfarsit, potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Este o mancare foarte gustoasa pe care o putem servi cu niste Castraveti murati la rece sau cu niste savurosi Gogosari marinati cu ceapa.

Iti recomandam si reteta de Tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar, o bunatate de mancare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati, reteta pentru o mancare savuroasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tarta cu spetsofai

Postat de doralinda72

Tarta cu spetsofai

Incepem intai prin taierea carnaciorilor si ii calim in putin ulei, punem si ceapa taiata marunt si usturoiul, chimen si amestecam putin. Intre timp taiem ardeii si vinetele in cubulete mici...

Citeste continuarea

Sărmăluțe în foi de viță

Postat de Ina

Sărmăluțe în foi de viță

Ceapa, ardeiul gras si morcovul se toaca marunt si se calesc in putin ulei pana devin aurii.  Adaugam  3­-4 linguri cu bulion si amestecam totul bine. Lasam sa mai dea 2 clocote...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2017, 14:49
buna buna
la 08.02.2017, 15:01
Aduc eu muraturile!
la 08.02.2017, 15:08
multumesc
la 08.02.2017, 15:15
buna
la 08.02.2017, 15:20
yammy

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking