Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc

Postat de mihaelar63 in Porc
27 Apr 2020 | 2390 vizualizari
Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc

 Ultima mea isprava in bucatarie ,a fost sa ciobesc plita electrica. Timp de o saptamana pana s-a remediat problema, am fost nevoita sa  gatesc la Crok-pot , la Multicooker si la cuptor . Asa am ajuns sa fac tocanita la cuptor !!!

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 600 gr costita afumata -de casa
  • 100 ml ulei
  • 4 cepe rosii
  • 2 foi dafin
  • 1 caciulie usturoi
  • 1 lingura pasta ardei cu telina - de casa
  • 1 lingurita pasta iute de ardei - de casa
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingura rasa seminte chimen
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

  1. Ceapa tocata se soteaza in ulei [ in Multicooker ] .
  2. Adugati pastele de ardei si boiaua rosie.
  3. Se pune costita spalata si portionata . Sarati usor .
  4. Turnati deasupra 1l apa fierbinte .Fierbeti 20 minute.
  5. Transferati totul intr-un vas de fonta .Puneti si caciulia de usturoi spalata si taiata in doua .
  6. Adugati cartofii curatati si taiati pe lung, piper, foi de dafin si seminte de chimen .
  7. Puneti capacul peste vasul de fonta si dati la cuptor timp de o ora .
  8. La servire presarati patrunjel verde tocat pentru prospetime .

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Postat de vasimur

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Iata cum se prepara  Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet Pasul 1. Porționați carnea în felii, ceva mai supțiri decât un deget, cam de 4-5 mm grosime....

Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc

Postat de mihaelar63

Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Imi plac sa ii tai nu foarte mari. In timpul fierberii se vor sfarama pe margini si vor forma un sos gustos . Carnatii se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2020, 17:32
Bună, bună!
la 27.04.2020, 17:41
la 27.04.2020, 18:29
Foarte buna! Chimenul da un gust aparte
la 27.04.2020, 19:12
Ce bine arată!
la 27.04.2020, 19:58
Foarte bună, mai ales cu chimen...!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking