Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc

Postat de mihaelar63 in Porc
27 Apr 2020 | 2389 vizualizari
Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc

 Ultima mea isprava in bucatarie ,a fost sa ciobesc plita electrica. Timp de o saptamana pana s-a remediat problema, am fost nevoita sa  gatesc la Crok-pot , la Multicooker si la cuptor . Asa am ajuns sa fac tocanita la cuptor !!!

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 600 gr costita afumata -de casa
  • 100 ml ulei
  • 4 cepe rosii
  • 2 foi dafin
  • 1 caciulie usturoi
  • 1 lingura pasta ardei cu telina - de casa
  • 1 lingurita pasta iute de ardei - de casa
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingura rasa seminte chimen
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

  1. Ceapa tocata se soteaza in ulei [ in Multicooker ] .
  2. Adugati pastele de ardei si boiaua rosie.
  3. Se pune costita spalata si portionata . Sarati usor .
  4. Turnati deasupra 1l apa fierbinte .Fierbeti 20 minute.
  5. Transferati totul intr-un vas de fonta .Puneti si caciulia de usturoi spalata si taiata in doua .
  6. Adugati cartofii curatati si taiati pe lung, piper, foi de dafin si seminte de chimen .
  7. Puneti capacul peste vasul de fonta si dati la cuptor timp de o ora .
  8. La servire presarati patrunjel verde tocat pentru prospetime .

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc la tavă

Postat de adriana65

Cotlet de porc la tavă

Se preâncălzeşte cuptorul fixându-l la 200 grade C. Feliile de cotlet se spală apoi se şterg cu un şervet. Căţeii de usturoi se curăţă şi se pun într-o tigaie cu...

Citeste continuarea

Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumat

Postat de merisor67

Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumat

Mai intai punem cartofii spalati, dar necuratati de coaja, la fiert in apa cat sa ii acopere si i-am lasat doar pana cand au inceput sa se patrunda la testul cu furculita, pana in 15 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2020, 17:32
Bună, bună!
la 27.04.2020, 17:41
la 27.04.2020, 18:29
Foarte buna! Chimenul da un gust aparte
la 27.04.2020, 19:12
Ce bine arată!
la 27.04.2020, 19:58
Foarte bună, mai ales cu chimen...!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking