Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
5 Ian 2015 | 8194 vizualizari
Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

Pentru tocanite, programul stew de la multicooker este ideal : legumele raman intregi indiferent cat de bine fierte sunt, iar carnea capata consistenta lipicioasa, topindu-se in gura :X

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat, dezosat ( 500 g )
  • 6-8 cartofi
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 200 g pasta de ardei
  • marar

Mod de preparare

Curatam legumele , le spalam si le tocam ( ceapa, ardei gras, usturoi ), apoi le punem in vasul de la multicooker impreuna cu 4-5 linguri cu ulei. Pornim aparatul pe programul stew, cu capacul pus.

Portionam ciolanul in bucati potrivite pe care le vom adauga peste legume, dupa 5-10 minute de la pornira aparatului. Inchidem din nou capacul si lasam sa se inabuse alte 5 minute. 

Curatam cartofii, ii spalam in apa rece si-i feliem grosier . Scurgem apa. 

Deschidem capacul de la multicooker si adaugam cartofii, impreuna cu 1-2 cani cu apa fierbinte ( cat sa cuprinda feliile de cartofi ) . Condimentam cu sare, piper , cimbru si boia. Lasam sa fiarba pana ce furculita intra usor in cartofi, moment in care adaugam pasta de ardei/ gogosar. 

Dupa alte 5 minute oprim aparatul si scoatem din priza. 

Presaram marar tocat si servim tocanita fierbinte, alaturi de gogonele murate. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Varza bicolora calita cu afumatura

Postat de MotanLaOale

Varza bicolora calita cu afumatura

Varza alba si rosie se curata si se toaca fidea mai mare, se presara cu sare si se lasa sa se imoaie putin. (25-30 minute) Costita si scarita se taie fasii si se pun la prajit in ulei intr-o...

Citeste continuarea

Tocana la tuci din piept de porc

Postat de Constelatialeu

Tocana la tuci din piept de porc

Portionam pieptul de porc in bucati mai mici si prajim in tuci, cat sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin. Scoatem carnea si punem ceapa taiata solzisori,morcovul taiat cubulete...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2015, 21:14
ma si vad pe mine scriind o reteta la cuc. Bagi ingredientele si apesi si ON ))
la 05.01.2015, 21:15
)))))
la 05.01.2015, 21:15
O portie pentru mine !
la 05.01.2015, 21:15
la 05.01.2015, 21:17

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking