Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Postat de Pungasa_Rogue in Mancaruri cu carne
20 Iul 2015 | 7122 vizualizari
Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

A iesit atat de buna incat imediat s-a mancat.

Ingrediente

  • o ceapa;
  • un morcov;
  • un ardei gras;
  • 350 g costita afumata de porc;
  • doua linguri ulei;
  • sare;
  • 1,5 kg cartofi albi noi;
  • apa cat sa acopere cartofii;
  • 2-3 linguri rosii pregatite pentru iarna;
  • o foaie de dafin;
  • 2-3 boabe de piper negru;
  • putin maghiran, tarhon, busuioc, oregano (uscate).

Mod de preparare

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt.

Se curata morcovul, se spala si se taie rondele.

Se curata ardeiul de seminte, se spala si se taie marunt.

Costita afumata de porc se taie feliute.

Toate acestea se pun intr-o cratita cu ulei, sare si circa 100 ml apa si se inabuse putin, amestecand din cand in cand.

Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati mari. Se pun in cratita dupa ce s-au inabusit legumele si carnea. Se pune apa cat sa acopere cartofii. Dupa ce se fierb se adauga rosiile, foaia de dafin, piperul si ierburile aromatice. Se mai da in cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta cu spetsofai

Postat de doralinda72

Tarta cu spetsofai

Incepem intai prin taierea carnaciorilor si ii calim in putin ulei, punem si ceapa taiata marunt si usturoiul, chimen si amestecam putin. Intre timp taiem ardeii si vinetele in cubulete mici...

Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere

Postat de caroline

Chiftelute in aluat de bere

Incepem prin a pregati compozitia  pentru chiftelute. Punem intr-un bol carnea tocata,oul intreg,painea pusa in lapte si apoi stoarsa bine ,ceapa tocata  marunt  si sare,piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2015, 18:13
foarte buna
la 20.07.2015, 18:42
bunnnnnnn
la 20.07.2015, 19:05
si mie imi place
la 20.07.2015, 19:18
Ce prezentare frumoasa
la 20.07.2015, 19:28
o bunatate!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking