Ingrediente
- 500 g ciuperci
- 2 cepe
- 1/2 ardei gras rosu
- cateva fire de patrunjel
- sare
- piper
- boia dulce
- 1 cescuta vin alb
- 4-5 catei de usturoi
- 2-3 linguri pasta rosii
- ulei
Mod de preparare
Intr-un vas, punem putin ulei, apa si ceapa tocata. Lasam sa se inmoaie. Curatam si spalam ciupercile. Peste ceapa, adaugam coditele ciupercutelor maruntite. Lasam sa fiarba.
Taiem si ardeiul gras si il adaugam peste ceapa. Taiem si ciupercile felii, le adaugam in vasul de pe foc, impreuna cu vinul si condimentele.
Lasam sa fiarba 20 de minute si adaugam pasta de rosii si usturoiul strivit. Mai lasam sa fiarba 15 minute, apoi stingem focul si adaugam patrunjelul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|