Ingrediente
- 500 de grame de ciuperci fierte
- 2 ardei grasi taiati in cuburi
- 70 de mililitri de ulei
- 1 ceapa taiata marunt
- 4 linguri de bulion de rosii
- 4 catei de usturoi taiati marunt
- 2 linguri de sare
- 1 lingura de piper
- cateva frunze de patrunjel si leustean
Mod de preparare
Turnam uleiul intr-o tigaie, o punem pe foc, adaugam ceapa si o calim 5 minute. Apoi adaugam pe rand ardeii, ciupercile, bulionul, sarea, piperul si usturoiul (amestecam dupa fiecare ingredient). Lasam compozitia pe foc 10 minute si o amestecam bine. Adaugam patrunjelul si leusteanul. Amestecam bine si mai lasam tocanita 5 minute pe foc, apoi o putem servii cu mamaliguta calda si delicioasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|