Ingrediente
- 1 kg ciuperci proaspete
- 6-8 aripioare de pui
- 300 ml supa de pui
- 2 linguri cu bulion/suc de rosii
- ardei gras rosu/verde/galben
- 2 cepe uscate
- un morcov
- 2-3 rosii
- sare dupa gust
- cateva frunzulite de busuioc verde
Mod de preparare
Rumenim usor aripioarele de pui.
Adaugam legumele tocate marunt si le calim pana ce devin translucide.
Taiem ciupercile in cuburi mici si le punem peste aripiaorele de pui, adaugand si supa.
Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba totul pentru 30 de minute aproximativ.
Saram dupa gust, adaugam bulionul/sucul de rosii si continuam fierberea pentru inca 10-15 minute (cat sa se lege sosul format).
Dupa ce luam vasul de pe foc, presaram busuiocul tocat.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|