Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
7 Oct 2010 | 8251 vizualizari
Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta

O mancarica de post .super buna

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignion
  • 1 fir praz
  • 2 linguri crema gulas dulce
  • 1 lingura amidon
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • ulei de maline 3 linguri
  • patrunjel verde
  • Mamaliguta:
  • faina de malai
  • apa
  • sare

Mod de preparare

Se pregateste mamaliguta prima data ,se fierbe apa cu sare dupa care se pune faina de malai si se fierbe,se amesteca bine pt a nu se face cocoloase.

Pentru tocanita:

Se toaca prazul si se caleste pentru 3 minute in ulei,dupa care se pune crema gulas dulce si ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.

Se lasa sa se caleasca toate 10 minute dupa care se pune o canita de apa ,se condimenteaza cu sare,piper si vegeta,se lasa sa fiarba cu capac 15 minute dupa care se pune amidonul cu 3 linguri de apa se mai da un clocot se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul.

Se serverste cu mamaliguta calda

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare scazuta din soia neagra

Postat de Valclaudia

Mancare scazuta din soia neagra

Boabele de soia le punem de seara la hidratat in apa rece. Dimineata scurgem apa de pe boabe, apoi punem soia la fiert la foc potrivit. Cand da apa in clocot, strecuram boabele si adaugam...

Citeste continuarea

Gulioare umplute cu orez si ciuperci

Postat de anuta

Gulioare umplute cu orez si ciuperci

Se spala guliile se curata bine apoi li se taie un capacel la partea superioara si li se indeparteaza miezul ajutandu-ne de o lingurita. Se pune o craticioara cu apa si un praf de sare pe foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2010, 00:24
la 07.10.2010, 01:44
da ela pofteste si asa vad ca santem doar noipasarile de noapte
la 07.10.2010, 02:09
heii mai sunt si eu pe aici si vreau o portie ,sti ca ador ciupercutele
la 07.10.2010, 02:20
scuze ginanu te-am vazut ,erai prea micahai fuguta
la 07.10.2010, 08:07
mniam , mniam, inghit in sec! 5 furci si fug sa-mi iau ciuperci azi!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking