Tocanita de ciuperci cu snitel de pui si piure

Postat de ela in Mancaruri cu carne
12 Ian 2010 | 6746 vizualizari
Tocanita de ciuperci cu snitel de pui si piure

cand bucataresti cu zambetul pe buze,mancarea iese delicioasa chiar daca e 2-3 noaptea si te-au mai furat si discutiile de pe forum si ai stat cu ochii si pe oale si pe net

Ingrediente

  • 3-4 cepe,
  • 1ardei gras
  • 1morcov,
  • 1cartof,
  • 2 cutii de ciuperci,
  • 2rosii,
  • dafin,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • boia

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovii si cartoful,se taie marunt.Se taie ardeiul cubulete si rosiile si  se pun la distuit cu restul legumelor ,cu ulei si putina apa,sare,vegeta si dafin.,10-15min.Se adauga ciupercile taiate marunt si se acopera cu apa si se fierb 20-30min.Se condimenteaza dupa gust cu piper,sare si se adauga boiaua spre sfarsit.Se presara patunjel.Se seveste cu piure si snitele din piept de pui in pesmet.Si muraturi,bineinteles.Daca razi cascaval deasupra,este si mai gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu snitel de pui si piure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varza acra cu fasole rosie si carnati

Postat de MotanLaOale

Varza acra cu fasole rosie si carnati

Varza se tine in apa rece de pe o zi pe alta, se toaca fideluta si se stoarce bine. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Carnatii se taie rondele. Fasolea se clateste bine in apa...

Citeste continuarea

Ardei umpluti- Punjene paprike

Postat de ctlina

Ardei umpluti- Punjene paprike

Curatam si taiem ceapa marunt. Calim ceapa in uleiul de masline, adaugam orezul si-l calim pana devine translucid. Adaugam 10 cl de apa si lasam pe foc pana cand apa se evapora. Intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2010, 13:24
la 12.01.2010, 13:32
asa faceam si eu pe langa oale,si aiesit superdelicioasa mancarea daca m-ati tinut de vorba
la 12.01.2010, 13:33
asa dormea catelusa mea asteptand si ea sa deguste...
la 12.01.2010, 15:50
arata foarte bine, mai ales schnitzelele, nu am mai facut de mult asa schnitzel prajit in ulei(doar la cuptor) mi-e pofta o sa fac si eu curand o tura, fara pesmet doar asa in ou mmmm.
pacat ca nu ai pos si o poza cu catelul mai mare sa il vad si eu
la 14.01.2010, 14:02
bun bun si-mi place farfuria ta

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking