Tocanita de ciuperci cu snitel de pui si piure

Postat de ela in Mancaruri cu carne
12 Ian 2010 | 6731 vizualizari
Tocanita de ciuperci cu snitel de pui si piure

cand bucataresti cu zambetul pe buze,mancarea iese delicioasa chiar daca e 2-3 noaptea si te-au mai furat si discutiile de pe forum si ai stat cu ochii si pe oale si pe net

Ingrediente

  • 3-4 cepe,
  • 1ardei gras
  • 1morcov,
  • 1cartof,
  • 2 cutii de ciuperci,
  • 2rosii,
  • dafin,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • boia

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovii si cartoful,se taie marunt.Se taie ardeiul cubulete si rosiile si  se pun la distuit cu restul legumelor ,cu ulei si putina apa,sare,vegeta si dafin.,10-15min.Se adauga ciupercile taiate marunt si se acopera cu apa si se fierb 20-30min.Se condimenteaza dupa gust cu piper,sare si se adauga boiaua spre sfarsit.Se presara patunjel.Se seveste cu piure si snitele din piept de pui in pesmet.Si muraturi,bineinteles.Daca razi cascaval deasupra,este si mai gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu snitel de pui si piure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Postat de Pungasa_Rogue

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Untul, sarea, oul si faina (care se pune treptat) se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se da la rece pentru cel putin 30 de minute. Intre timp,...

Citeste continuarea

Rulada din pulpa de porc

Postat de Ina

Rulada din pulpa de porc

Sunca de Praga si ardeiul gras le taiem fasii subtiri si lungi. Spalam ciupercile si le scurgem bine de apa. Desfacem carnea taind-o circular in strat subtire, pentru a obtine o bucata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2010, 13:24
la 12.01.2010, 13:32
asa faceam si eu pe langa oale,si aiesit superdelicioasa mancarea daca m-ati tinut de vorba
la 12.01.2010, 13:33
asa dormea catelusa mea asteptand si ea sa deguste...
la 12.01.2010, 15:50
arata foarte bine, mai ales schnitzelele, nu am mai facut de mult asa schnitzel prajit in ulei(doar la cuptor) mi-e pofta o sa fac si eu curand o tura, fara pesmet doar asa in ou mmmm.
pacat ca nu ai pos si o poza cu catelul mai mare sa il vad si eu
la 14.01.2010, 14:02
bun bun si-mi place farfuria ta

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking