Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
28 Noi 2011 | 8204 vizualizari
Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post

O tocanita de post din ciclul gustos si rapid .

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 1 vanata mare [aprox .  500 gr ]
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 100 ml ulei
  • sare 
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Vanata si ceapa se curata si se taie cuburi .

 O rosie  se spala si se taie marunt .

Pleurotusul se taie fideluta .

In uleiul incins se caleste usor ceapa , vanata , pleurotisul si usturoiul tocat .

Sarati dupa gust si adaugati rosia tocata [ care  echilibreaza gustul preparatului ].

Puneti 1 pahar de apa  si fierbeti inabusit pana pleurotisul este fiert .

Serviti asezonat cu ardei iute si patrunjel verde.

 La servit puneti alaturi felii de rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin

Postat de Valclaudia

Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele. Curatam leurda, o spalam si o taiem fasii cat mai inguste. Peste cartofi punem toate ingredientele enumerate mai sus,inclusiv o...

Citeste continuarea

Mancare de orez cu rosii deshidratate si sos de zacusca

Postat de AdrianUdrea

Mancare de orez cu rosii deshidratate si sos de zacusca

Se spala orezul in doua ape, apoi se lasa la hidratat in apă, cat sa fie acoperit, pana pregatim celelalte ingrediente. Se curata legumele si se toaca in cuburi, respectiv rondele, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2011, 08:07
place
la 28.11.2011, 08:28
foarte faine ciupercile astea
la 28.11.2011, 08:29
la 28.11.2011, 08:33
la 28.11.2011, 10:07
bun bun

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking