Tocanita de ghebe

Postat de MIUTA in Aperitive / Garnituri
8 Ian 2011 | 43655 vizualizari
Tocanita de ghebe

Ingrediente

  • o punga de ciuperci congelate(ghebe)
  • o ceapa
  • un ardei kapia rosu
  • sare,piper
  • 100 ml lapte
  • 1/2 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • 4-5 linguri de ulei

Mod de preparare

Am pus la calit in ulei ceapa tocata fin.Dupa cateva minute am adaugat si ardeiul rosu taiat cubulete.Am lasat sa se caleasca la foc potrivit 5 minute.In timpul acela am spalat ciupercile care erau decongelate.Le-am adaugat in cratita,am pus sare si piper si le-am lasat sa se fiarba la foc mic.Nu am pus apa deoarece lasa ciupercile.Daca apa scade si ciupercile nu sunt fierte mai poti adauga putina apa.La sfarsit am pus peste ele faina amestecata cu lapte.Am mai lasat pe foc inca 5 minute amestecand continiu.La sfarsit am pus doua linguri de smantana si am potrivit de sare si piper fiindca a mai fost nevoie.Se servesc cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ghebe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de curcan cu ciuperci de padure la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris

Tocanita de curcan cu ciuperci de padure la slow cooker Crock Pot

Pulpa de curcan se pune la gătit cu apă rece, puțin sărată, în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot , la programul HIGH pentru 90 de minute. După ce s-au...

Citeste continuarea

Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de rocsi_1612

Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de ora. Dupa ce s-au desarat, le tocam, dar nu foarte marunt. Ciupercile le scurgem de zeama, le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2011, 23:09
la 08.01.2011, 23:13
la 08.01.2011, 23:15
abia astept s-o pun in practica! imi place cum arata !
la 08.01.2011, 23:24
grozave
la 08.01.2011, 23:33
Favorita mea, mai ales cu mamaliguta
Ce aspect frumos ii da ardeiul rosu

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking