Tocanita de miel cu cartofi noi

Postat de mihaelar63 in Oaie
17 Mai 2015 | 4496 vizualizari
Tocanita de miel cu cartofi noi

Nu-i mare filozofie mancarea asata dar este cu un gust mare:D. Atat de simplu de preparat si cu ingrediente putine, de calitate. Si celor ce ar stramba din nasuc la folosirea unturii de porc i-as ruga sa studieze ca o lingura de untura proaspata in mancare aduce mai multe beneficii decat cateva de ulei.

Ingrediente

  • 1.5 costita de miel cu cotlet
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 lingura untura proaspata de porc
  • 1 lingura boia dulce ardei
  • 1 lingurita pasta iute ardei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 2 cepe rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Ceapa se curata, se spala si se toaca.
  2. Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala.
  3. Carnea de miel se curata cu mare atentie se portioneaza si se spala din mai multe ape.
  4. Se pune ceapa la calit cateva minute pana incepe sa devina sticloasa.
  5. Adugati carnea, boiaua, pasta de ardei, sare si faina. Amestecati.
  6. Turnati deasupra apa cat sa acopere carnea, puneti si cartofii cuburi.
  7. Fierbeti la foc potrivit sub capac pana carnea este patrunsa [ cartofii se fierb si mai repede ] .
  8. Serviti tocanita cu mult patrunjel verde.
  9. Salata potrivita este de varza verde, salata verde sau castraveti :d
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Miel in stil turcesc

Postat de mihaelar63

Miel in stil turcesc

Se spala costita si se maseaza carnea cu un amestec de ulei masline , suc proaspat de lamaie , usturoi , boia , sare si oreganao . Se lasa in acest bait cateva ore . Daca ai timp chiar o zi ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2015, 21:30
Ce frumos e rumenita carnea!
la 17.05.2015, 21:32
ce bine arata
la 17.05.2015, 21:36
Rumenirea este meritul la boia
la 17.05.2015, 21:36
Vezi Dia ce inseamna o frunza bine pusa ?
))
la 17.05.2015, 21:38
... boielei )

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking