Tocanita de naut cu carne de porc

Postat de ilinca_rox in Mancaruri cu carne
14 Dec 2014 | 4439 vizualizari
Tocanita de naut cu carne de porc

Imi place nautul, iar SunFood mi-a dat sansa sa incerc minunatele lor produse. Este un preparat usor si foarte gustos. Sper sa va placa~!

Ingrediente

  • o conserva de naut Sun Food
  • o conserva de rosii intregi Sun Food
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • 400 gr carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Spalam carnea aspoi o punem intr-o tigaie cu ulei la prajit.

Spalam, curatam si tocam legumele. 

Intr-o oala punem putin ulei si apoi adaugam ceapa la calit. Lasam 3-4 min pana devine aurie apoi adaugam ardeiul si morcovul pentru inca 3-4 min.

Deschidem conserva de naut, scurgem apa si il clatim. Adaugam nautul in oala cu legumele calite si punem putina apa pana se acopera toate.

Le lasam la fiert aproximativ 15 min apoi adaugam rosiile din conserva, tocate marunt.

Punem carnea prajita si mai lasam la foc mic inca 10 min.

La final adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

Postat de katty

Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

Spalam carnea si o taiem cuburi mai mari. In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional in ea pana se albeste pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin si mai...

Citeste continuarea

Tocanita de naut cu carne de porc

Postat de katty

Tocanita de naut cu carne de porc

Spalam carnea , o tamponam bine cu servete absorbante , apoi o taiem cubulete mai mari . Punem carnea la prajit in uleiul incins , amestecand in ea ocazional . Intre timp curatam ceapa si o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.12.2014, 22:18
buuuuuna ;-bd
la 14.12.2014, 22:39
la 14.12.2014, 22:57
la 15.12.2014, 00:21
Bună
la 15.12.2014, 05:14

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking