Tocanita de peste

Postat de Alina26 in Peste
17 Iul 2014 | 4991 vizualizari
Tocanita de peste

Ingrediente

  • 4 pesti macrou (eu am avut peste congelat file)
  • 5 cepe mari
  • 6 morcovi medii
  • 3-4 catei de usturoi
  • o cutie de rosii in bulion (400g)
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
  • 5-6 fire de marar
  • 5-6 fire de patrunjel

Mod de preparare

Curatam pestele de oase si il taiem cubulete. Punem uleiul la incins si adaugam pestele in oala impreuna cu 2 pahare de apa (2 degete peste macro) si punem capacul.

Intre timp pregatim legumele, ceapa o taiem pestisori iar morcovii ii dam pe razatoare mare.

Dupa ce a scazut apa adaugam legumele, punem inca 2 pahare de apa fierbinte si le lasam sa fierba la foc mic, aproximativ 20 min ( pana a scazut apa). 

Adaugam usturoiul pisat, rosiile in bulion, frunzele de dafin, sarea, piperul si lasam sa scada.

La final adaugam patrunjelul si mararul tocat marunt.

Se serveste cald sau rece. Noi am mancat cu telina in otet. Se poate servi cu paine sau cu mamaliga dupa preferinte.

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de fasole cu peste si dovlecel

Postat de Satisfyyourcravings

Tocanita de fasole cu peste si dovlecel

Dovlecelul se taie cuburi, ceapa se toaca si usturoiul se taie felii. Rosiile se taie in bucati mari, ierburile se toaca fin, iar pestele se taie in bucati de marime potrivita.  Se...

Citeste continuarea

Tocanita cu salau

Postat de Moni_alex

Tocanita cu salau

Am spalat bine salaul, l-am lasat sa se scurga de apa si l-am condimentat cu sare. Intr-o tigaie ceramica am pus 2 linguri de ulei, am daugat pestele si am lasat la foc potrivit intorcand de o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2014, 19:20
la 17.07.2014, 19:22
Tocanita de peste n-am mancat.Cred ca e foarte buna!
la 17.07.2014, 19:33
este f buna, puteti incerca. se face f usor
la 17.07.2014, 19:50
nici eu nu am mai papat
la 18.07.2014, 08:53
interesanta idee!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking