Ingrediente
- 4 bucati de salau proaspat
- 2 cepe
- un morcov
- 2 ardei copti
- 3-4 rosii
- 4 linguri de ulei
- sare
- piper
- cimbru
- boia dulce
Mod de preparare
Am spalat bine salaul, l-am lasat sa se scurga de apa si l-am condimentat cu sare.
Intr-o tigaie ceramica am pus 2 linguri de ulei, am daugat pestele si am lasat la foc potrivit intorcand de o parte pe alta pana s-a rumenit pestele si s-a patruns.
Ceapa am taiat-o solzisori iar morcovul l-am dat pe razatoare.
Intr- cratita am pus 2 linguri de ulei, am adaugat ceapa, morcovul si jumatate de pahar de apa si am lasat pe foc sa se caleasca pana s-au inmuiat.
Rosiile le-am decojit si le-am taiat marunt iar ardeiul copt l-am taiat fasiute.
Am adaugat pe foc rosiile si ardeiul copt si am lasat 15-20 de minute.
Am adaugat bucatile de salau, sare, piper, cimbru si putina boia dulce si am lasat la cuptor la foc potrivit 15 de minute pana s-au amestecat aromele.
Imi place sa ramana crocant pestele in tocanita!
Delicioasa tocanita!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu salau" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|