Tocanita cu salau

Postat de Moni_alex in Peste
20 Sep 2016 | 4587 vizualizari
Tocanita cu salau

"Ziua cand imi rasfat nevasta". Pestele e preferatul meu si in special salaul si mi-as dori sa ma rasfete sotul meu cu asa o tocanita. La dulciuri nu am nici o sansa sa ma rasfete el.

Ingrediente

  • 4 bucati de salau proaspat
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 2 ardei copti
  • 3-4 rosii
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce

Mod de preparare

Am spalat bine salaul, l-am lasat sa se scurga de apa si l-am condimentat cu sare.

Intr-o tigaie ceramica am pus 2 linguri de ulei, am daugat pestele si am lasat la foc potrivit intorcand de o parte pe alta pana s-a rumenit pestele si s-a patruns.

Ceapa am taiat-o solzisori iar morcovul l-am dat pe razatoare.

Intr- cratita am pus 2 linguri de ulei, am adaugat ceapa, morcovul si jumatate de pahar de apa si am lasat pe foc sa se caleasca pana s-au inmuiat.

Rosiile le-am decojit si le-am taiat marunt iar ardeiul copt l-am taiat fasiute.

Am adaugat pe foc rosiile si ardeiul copt si am lasat 15-20 de minute.

Am adaugat bucatile de salau, sare, piper, cimbru si putina boia dulce si am lasat la cuptor la foc potrivit 15 de minute pana s-au amestecat aromele.

Imi place sa ramana crocant pestele in tocanita!

Delicioasa tocanita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu salau" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Macrou pane in malai

Postat de MotanLaOale

Macrou pane in malai

Macroul se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele. Se presara pe toate partile si in interior sare si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.   Faina si malaiul se pun...

Citeste continuarea

Placinta pescarului

Postat de simona72

Placinta pescarului

Cartofii se spala cu un burete abraziv si se pun in apa cu sare la fiert. Pestele, se curata de oase, de pielita si se rupe in bucati. Intr-un vas cu fund dublu se pune untul si 2 linguri ulei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2016, 01:53
la 21.09.2016, 08:30
la 21.09.2016, 08:39
Like!
la 21.09.2016, 09:19
buuuuun imi place!
la 21.09.2016, 09:32
Cred ca e tare buna!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking