Tocanita de pleurotus la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911 in Slow Cooker
29 Apr 2018 | 5379 vizualizari
Tocanita de pleurotus la slow cooker Crock-Pot

A iesit o tocanita tare buna care trebuia servita neaparat cu mamaliga!

Ingrediente

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 1 buc ceapa alba
  • 3-4 lg ulei
  • sare, piper dupa gust
  • boia/pasta de ardei
  • 100 g smantana
  • 2 lg faina
  • 100 ml lapte
  • patrunjel verde

Mod de preparare

In vasul aparatului se pune uleiul. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune peste ulei.

Ciupercile se spala si se taie in cubulete potrivite. Se adauga peste ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se toarna apa cat sa cuprinda ciupercile. Se amesteca putin.

Se conecteaza aparatul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital la sursa de curent si se seteaza pe functia high pentru 2 ore. 

Faina se dizolva in cei 100 ml lapte, se adauga si smantana si se omogenizeaza.

Inainte cu jumatate de ora de a se termina programul, se adauga laptele cu smantana, se amesteca, se mai condimenteaza daca este nevoie si se lasa inca o jumatate de ora. Tot acum se poate pune si patrunjelul verde tocat, eu nu am pus pentru ca am in casa pretentiosi :D

Se serveste alaturi de mamaliga si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pleurotus la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vita brezata la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital

Postat de gaby_d

Vita brezata la slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital

Pregateste o tigaie antiaderenta, incapatoare. Incinge 3 linguri de ulei. Pune bucatile de vita. Rumeneste-le pe fiecare parte cate 4-5 minute. Adaauga legumele si mai caleste inca 5-7...

Citeste continuarea

Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci

Postat de Oana

Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci

Intr-un bol se pun gemul, zaharul tos si cel vanilat, esenta de vanilie si uleiul. Se amesteca bine cu un tel. Se adauga apa si se omogenizeaza compozitia. Faina, praful de copt, cacaua...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2018, 19:30
Tare buna!
la 29.04.2018, 19:33
la 29.04.2018, 19:35
Bună tare!
la 29.04.2018, 19:38
Alor mei le plac aceste ciuperci! Le-am facut pane intr-o zi, doar ca sare ulei peste tot
la 29.04.2018, 19:44
Multumesc, Andra!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking